Portfolio

Klik op een categorie om meer foto's te zien.
Go Back

Een fotoshoot

Wat kun je verwachten?
Hele toffe foto's natuurlijk!

Maar wat nog meer? Elke fotoshoot wordt op maat gemaakt. De voorbereiding begint thuis al. Door middel van o.a. Pinterest en persoonlijk contact gaan we een moodboard in elkaar zetten. Dit maakt het makkelijk om ideeën uit te wisselen en een ruw beeld te vormen van wat er verwacht wordt. Als het idee duidelijk is kunnen we een locatie kiezen en datum prikken. Op locatie draait het allemaal om samenspel. Heb je geen ervaring met poseren? Geen probleem! Ik geef aanwijzingen en ik laat je regelmatig zien hoe het er uit ziet. Na de shoot is het aan mij om de foto's na te bewerken en voor jou om te kiezen hoe en wat je graag wilt ontvangen, samen met een kleine verrassing!

 • Thema shoots op maat

  Alle fotoshoots worden op maat gemaakt, afhankelijk van jouw wensen en budget. Op deze manier krijg je precies waar je naar op zoek bent en betaal je nooit teveel.

 • Samenwerking

  Voorafgaand aan de fotoshoot gaan we samen het idee uitwerken, van locatie en kleding tot poses en sfeer.

 • Plezier

  Het doel is natuurlijk foto's die je met trots kunt delen met anderen. Maar een ontspannen sfeer is uiteraard net zo belangrijk!

 • Print of digitaal

  Na afloop van de fotoshoot kun je kiezen hoe je de foto's wilt ontvangen. Digitaal is vanzelfsprekend, maar printen van klein tot groot en wanddecoratie zijn ook mogelijk!

Beoordelingen

Neem contact op

Wil jij ook graag een fotoshoot doen? Vraag dan direct naar de mogelijkheden!